Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Bad Füssing-i levelek 4.

2013. március 07. 22:44 - patkószeg

Ismét Bad Füssingben vagyok és immár nem egyedül! Pénzes Gábor kísért el a hétvégi Bent Branderup képzésre. Jelen van még Zita lovam, csak, hogy komoly legyen a részvételem és végre el lehessen mondani, hogy a dán központú, Academic Art of Riding munkájához már magyar lovas is csatlakozott.

A részletekről a következő napokon számolok be!

Addig annyit, hogy a holnapi nap a hosszú utazás fáradalmainak kipihenését szolgálja. (Legutóbb Zita majd kiugrott az első nap alólam, flikk-flakkjaival a helyiek legnagyobb elismerését váltotta ki! Szóval a pihenés, azt hiszem tüdőmunka lesz!) Ezen túl megnézem Sabine Oettel munkáját (újra megsimogathatom Jarlt) és remélem ismét ehetek a háziak finom tortájából (már mikor megláttam az istállót és a lovardát Pavlov kutyájaként éreztem magam.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr635122265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása