Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Felhívás

2013. június 03. 07:42 - patkószeg

Kedves Barátaim!

A Zabla és Kengyel lovasblog cikkolvasásainak száma csak a blogoldal statisztikái szerint meghaladta a 80.000-es határt.

A Zabla és Kengyel a magyar lovaskultúra dokumentálásán és közkinccsé tételén fáradozik. Kérek ezért minden olvasót a munkában való részvételre azzal, hogy a megjelent cikkeket ne csak lájkolja, hanem ossza is meg! Ez nem csak a jövőben megjelenő cikkekre vonatkozik, hanem a régebbiekre is.

IMG_2347b.jpgA közös munkára való kedvébresztés céljából cikkmegosztási versenyt indítok a 85.000-es cikkolvasási határ eléréséig. Ez vélhetően két hétig tart. Az a három résztvevő, aki a legtöbb megosztást teszi, lehetőséget kap arra, hogy kézen dolgozzon Zita nevű lovammal tapasztalatszerzés céljából.

A verseny önbevallásos alapon zajlik, a megosztások számát naponta tudassátok a Zabla és Kengyel Facebook Page-ének írt üzenetben, amit regisztrálok. (Naponta több megosztás is lehetséges, a régebbi cikkeket szintén meg lehet osztani!) A 85.000-es határ elérését, illetve a verseny eredményhirdetését, a három győztes nevét a blogon, közvetlenül a verseny végeztével közzé teszem. Részeredményeket, időről-időre a cikk kommentrészében közlök!

Lovasbaráti üdvözlettel:

dr. Gőblyös István

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr315314530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

patkószeg 2013.06.09. 08:52:16

A verseny felénél vagyunk! Jelenleg az első három helyen a következők állnak: 1. Nyárasdi Marianna Jana 25, Bakos Katalin 24, Szőts Kata 17 megosztással. Húzzatok bele!

patkószeg 2013.06.17. 20:51:46

Kedves Barátaim!
A Zabla és Kengyel blog a mai napon elérte a 85.000-es lapletöltést!
A megosztási verseny végeredménye:
1. Bakos Katalin (93 db)
2. Nyárasdi Jana Marianna (68 db)
3. Szőts Kata (41 db)
Megosztásaitokat és a többi versenyzőét is nagyon köszönöm. Várom a három győztes jelentkezését az időpont egyeztetése céljából.
süti beállítások módosítása