Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Krosszoljátok a fingereiteket! (Szorítsatok!)

2013. október 09. 07:08 - patkószeg

kf.jpgA hétvégi nyílt nap programja kivételesen izgalmasnak ígérkezik! Két vendégemmel, két lókiképző mesterrel, Lezsák Leventével és Szokola Csabával "hangosan gondolkodva" szeretnénk körbejáni a moden díjlovaglás és a klasszikus lókiképzés különbségeit, egyezőségeit.

A nyílt nap, immár szokásosan elméleti előadással kezdődik, amelyben a modern és klasszikus megközelítésnek a magyar lovaskultúrát érintő (és számunkra kötelezettségeket jelentő) vonatkozásairól fogok beszélni: Az idomítási skála és a hagyományos szemlélet közötti eltérésről, az átengedőség egyes kérdéseiről és az iskolajármódok értelméről, fontosságáról.

Az esemény színvonalát növeli Szokola Csaba döntése, hogy a nyílt napon Arco Polo Z nevű lovával vesz részt, így a vendégek az idei magya bajnokság legeredémnyesebb Magyarországon készülő lovát láthatják a legmagasabb díjlovas feladatokban a lovas kommentálásával!

Lezsák Levente Londonból érkezik, szóval mindenki krosszolja a fingereit (szorítson), hogy repülőgépe különösebb késés nélkül érkezzen haza!

(Persze Zita nevű lovammal én is ott leszek! Ezt se feledjétek!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr525558161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása