Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Sabine Oettel villámkurzus magyaroknak

2014. március 27. 16:59 - patkószeg

1069422_221875574668868_264577160_n.jpg

A tavaly megrendezetthez hasonlóan, 2014. június 1-én egynapos villámkurzust szervezek Sabine Oettelhez, az Academic Art of Riding mesteréhez.

Az eseményre reggel hatkor indulnánk személyautókkal Budapestről. 4-5 fős autókat szervezek, az utat oda-vissza, határól-határig kb. egy tankkal meg lehet járni, aminek a költségeit az autó utasai megosztják. Az M1-es autópályán Ausztria felé megyünk, ha valakinek egyszerűbb út közben is tud csatlakozni. Úticélunk Bad Füssing, ami a német-osztrák hatához közel, nem egészen öt órányi, kényelmes autózásra van. Sabine Oettel délben, a klasszikus lókiképzés elveinek összefoglalásával, elméleti előadással kezdi programját. Majd az elhangzottakat gyakorlatban is bemutatja: fiatal és a magasiskolai feladatok végrehajtására is kiképzett lovaival. A gyakorlati bemutató során részletesen kommentálja munkáját. A kurzus végén kérdéseket lehet feltenni a lovas mesternek. Mindezek után hazaindulunk, még éjfél előtt hazaérünk Budapestre.

Az előadás kizárólag nekünk szól, az végig magyar nyelvű fordítással zajlik.

Részvételi díj: 30 €, előre fizetendő. A részletekről nálam lehet érdeklődni (dr. Gőblyös István, 06303831375). A részvételi létszám a kurzus családias jellege miatt korlátos.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr535881483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása