Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

20.000 like

2014. december 30. 22:25 - patkószeg

unnamed-6.jpg

Statisztikát olvasni unalmas dolog. Mégsem tudom megkerülni, hiszen az év vége a számvetés ideje is.

182 szakcikk, 19.480 lájk (dec. 28., 20.00 óra) a 2014-es "termés". Az olvasók hozzávetőleg két százaléka lájkol, ez közel egymillió (1.000.000) cikkolvasást jelent! Becs' szóra büszke vagyok!

És továbbra is elkötelezett a nemzeti lovaskultúránk ápolására, megújítására. Rögtön hozzáteszem, hogy minden egyes cikkolvasó (hozzászóló, lájkoló, a bejegyzéseket saját falán megosztó, vagy csak az egyes cikkeket magában latolgató) ugyanezt teszi. Egy közösség vagyunk - leginkább ezt, a közösség élményét, a tenniakarást, a lovaskultúra közös művelését köszönöm mindenkinek.

Itt szeretném megköszönni a nyílt napokon való, nagyszámú részvételeteket és az egyes alkalmakkor résztvevő lovasok segítségét is: Fábri Nórának, Bóta Andrásnak, Gulyás Eszternek, Koltai Pollynak, Lezsák Leventének, Nyárasdi Mariannának, Pénzes Gábornak, Szirtes Bencének, Tászler Melindának.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr1007017927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fala Bella 2015.01.01. 01:40:45

Köszönöm a sok gondolkodásra késztető cikkeket, nagyon örülök, hogy van ez a blog!
Boldog új évet kívánok minden lovas embernek
süti beállítások módosítása