Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

A jó lovarda

2015. május 19. 22:15 - patkószeg

Kajaszoszentpeterpuszta.jpg

A jó lovardához négy dolog szükésges:

  1. Felszereltség: A modern lovarda lónak és lovasnak kényelmes. A fedett lovardától, a jártatógépig, a karámoktól a kényelmes boxokig, a tárolóhelyiségektől az öltözőkig, a klubhelyiségig mindennek együtt kell lennie. Mindez értelmes elosztásban, egymáshoz a lehető legközelebb, hogy ne sétálgatással teljen a nap.
  2. Szakmai tulajdonos: A pénzügyi befektető és üzemeltető kombináció nem működik.
  3. Igényesség: A tartástechnológia betartásától, a tisztaságig, a lovakkal való bánásmódig az igényesség megkerülhetetlen. Az alkalmazottak megbecsültsége különösen fontos - ők foglalkoznak nap, mint nap a lovakkal...
  4. Lovaskultúra: A kultúra nivellál - lehúz és felemel. Amilyen a lovarda lovaskultúrája, olyan az ott tartózkodó lovas is.

Nálunk mindezt megtalálod. Ja és baráti közösséget, rendszeres programokat, nyílt szakmai napokat, bemutatókat, szóval segítséget a fejlődéshez. A budaörsi Tescótól 10 percre. Dr. Gőblyös István 06303831375

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr257474330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása