Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Tóth Bettina

2016. szeptember 14. 07:36 - patkószeg

215593_162000763861440_4999246_n.jpgTóth Bettina a XXI. század magyar lovaskultúrájának még (!) nem kellően elismert etológusa. Azért nem kellően elismert etológus, mert tudását nem lehet eléggé elismerni. Bármikor találkozom, beszélgetek vele, csak elbámulni tudok ismeretei mennyiségén, azon, hogy milyen mélyen és részletesen ismeri a lovak viselkedését.

Nemsokára megjelenő könyve atombombaként fog robbanni, meggyőződésem, hogy a könyv évtizedekig, vagy akár még hosszabb ideig zsinórmértékként fog szerepelni a magyar lovasok közkultúrájában. Én már olvashatom és hát a könyv egyszerű és közérthető szövegezésével olvasmányos, könnyen követhető, mellbeverő.

Bettivel a szeptember 24-én a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovardában megrendezésre kerülő Dámanapon találkozhattok - ott könyvének előzetes bemutatása kapcsán tart előadást a lovak viselkedéséről. Kérlek ide kattintva jelezd részvételed, hogy megkönnyitsd a Dámanap szervezését.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr511703941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása