Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

A puissancekirály

2016. október 17. 17:59 - patkószeg

pc-590.jpgAzon talán lehet gondolkodni, hogy több fejedelme van-e a kortárs hazai magasugratásnak, de az vitathatatlan: Szotyori Nagy Kristóf a puissancekirály.

A Magyar Lovaskultúra Napja, szombaton kitartásos magasugratással végződik. A barátságos mérkőzésen triple bar ugratásra kerül sor. A lovasok bemelegítik lovaikat, azután elkezdjük emelgetni az akadályt és lesz. ami lesz! Az eseményt Krebs Andás fogja kommentálni és aki ismeri Andrást, az tudja, hogy személye garancia a lovasok által keltett hangulat végletekig való fokozására.

Kedves Zárug Gyula, kedves Egyed László, kedves Szakolyi István! Titeket pedig, mint akiket lovaskultúránk ünnepére az ugrósport és a military kiválóságaiként és megjelenítőjeként meghívtam, szóval mindannyiótokat tisztelettel kérlek, hogy ezen az estén törjétek le Kristóf bajszát, mutassátok meg, hogy hol lakik a magyar virtus! :)

Üdvözlettel:

Dr. Gőblyös István

(A mellékelt képen Szotyori Nagy Kristóf látható a kiskunhalasi puissance legmagasabb akadályának teljesítése közben.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr9811816153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása