Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Büszke vagyok!

2016. december 01. 11:31 - patkószeg

kepernyofoto_2016-12-01_11_05_09.pngA magyar lovaskultúrát az elmúlt évtizedeken legnagyobb mértékben a Lovasakadémia sorozatban megjelent könyvek alakították. Igen nagy köszönet illeti ezért a sorozat szerkesztőjét, menedzserét dr. Hecker Waltert és természetesen mindenkit, aki a sorozat egyes kiadányainak megjelenését segítette. Nagyon nagy munkát végeztek, aminek az értéke felbecsülhetetlen. 

Nagy büszkeséggel jelentem, hogy elkészült Tóth Bettina könyve Ló az ló címmel, ami a múlt évben megjelent Egyensúly, elengedettség, egyenesség című könyvemnek egyfajta folytatása. Bettina hazánk egyik legfelkészültebb lovas etológusa, olvasmányos könyve teljeskörű leírását adja a vonatkozó tudnivalóknak. Formátuma, elredezése megegyezik az előző könyvvel.

Két könyv esetében nyilvánvalóan - mégha a folytatásra vonaktozó gondolatok készen állnak is - nem lehet sorozatról beszélni. Mégis elhatározott szándékom az, hogy a XX. század végén a Lovasakadémia sorozatban összegyűjtött külföldi alkotásokat most, a XXI. század elején, kortárs hazai szerzők műveivel egészítsem ki, tegyem korszerűvé és teljessé. Betti könyvét minden igényes lovasnak szeretettel ajánlom. Rendeléseket a képekre kattintva tudtok tenni.

kepernyofoto_2016-12-01_11_23_01.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr3712014202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása