Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Vera Fürst a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovardában

2010. május 12. 17:16 - patkószeg

A Kajászó-Szentpéterpuszta Lovarda hétvégi vendége Vera Fürst, német díjlovas edző. A legfelsőbb kategóriában aktívan versenyző lovas kiképző, először látogat Magyarországra. Az eseményről fényképes beszámolóban kívánok részletesen hírt adni. Az előzetes érdeklődés alapján, a szombaton és vasárnap sorra kerülő edzéseken Garai Máté, Bakonyi Lili, Ruttkai Krisztina, Bujovszky Anna mellett további lovasok is részt fognak venni.

Vera Fürst nem csak a díjlovasok számára szolgálhat értékes segítséggel, hanem a military szakágban résztvevőknek is, hiszen Vera a military szakágban is (igaz „csak” korosztályos) válogatott volt.

Látogatását nem egyszeri alkalomra tervezzük, jelenlétével a lovarda szakmai színvonala vitathatatlanul erősödni fog. Az edzések nyilvánosak, napközben folyamatosan zajlanak. A lovarda pontos megközelíthetőségét a www.goblyos.hu honlapon, vagy a goblyos@goblyos.hu e-mailban feltett kérdéssel, vagy a honlapon található telefonszámon lehet pontosítani.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr191997709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása