Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Pályázati felhívás!

2013. augusztus 09. 08:45 - patkószeg

jarl.jpgSzeretnél részt venni Sabine Oettel őszi akadémiáján ingyenesen? Most itt a lehetőség, hogy Te is végignézhesd a klasszikus lókiképzés egyik legjobb mesterének munkáját, illetve meghallgasd előadásait. Két lovas térítésmentesen jöhet, csupán egy rövid, a YouTube-ra posztolt videóval kell meggyőznöd a neves lovasemberekből álló bizottságot!

Pályázati felhívás Sabine Oettel Herbstakademie 2013 elnevezésű eseményen való költségmentes részvételre 2 fő részére:

Sabien Oettel, az Academic Art of Riding lovasmestere, a klasszikus lókiképzés egyik legmagasabban kvalifikált lovastanára és lókiképzője. Az érdeklődők számára Herbstakademie 2013 címmel 2013. szeptember 21-én és 22-én megnyitja lovardáját. Az esemény során elméleti előadások mellett lovainak, munkájának bemutatására is sor kerül az alapképzéstől a magasiskoláig.

Jelen pályázat két fő részére költségmentesen biztosítja a helyszínre való oda és visszautazást, valamint – szintén költségmentesen – szállodai szállást a helyszín közelében, kétágyas szobában, reggelivel szombatról vasárnapra. (Bad Füssing, Richstein’s Posthotel)

Az esemény részletes programját a következő linkre kattintva lehet megtalálni: https://www.facebook.com/events/325798170891167/

A pályázaton való részvétel feltétele:

- A résztvevő nem lehet idősebb 30 évesnél. (Idén tölti be a 30. életévét.)

- Legalább alap szinten beszél németül. (Az előadás nyelve német.)

Pályázati anyagként 2013. augusztus 31-én éjfélig maximum három perces videót kell feltölteni a YouTube-ra. Az videó tartalma és formája kötetlen, az lehet interjú a jelentkezővel, a jelentkező lovas munkájának bemutatása, de bármi egyéb kreatív alkotás is. A videó maga a pályázati anyag, amely alapján a bíráló bizottság kiválasztja a két nyertest.

A 30 évesnél idősebb életkor, a legalább alapfokú nyelvtudás hiánya, illetve a 3 percet meghaladó videó, a pályázatból való kizáró ok!

A pályázatra a YouTube videó linkjének és a pályázó adatainak (név, életkor, lakcím, telefon, e-mail cím) goblyos@gmail.com címre való eljuttatásával lehet jelentkezni. A jelentkezés határideje: 2013. augusztus 31.

A legjobb videók (nem csak a nyerteseké) közzé tételre kerülhetnek!

A beküldött videók bírálata és eredményhirdetése szeptember 9-e és 15-e között történik.

A bíráló bizottság tagjai:

- dr. Hecker Walter, egyetemi tanár, hippológus

- Pruttkay Zoltán, lótenyésztő szakmérnök, díjlovas bíró

- Tuska Pál, olimpikon, lovasedző


lovasokponthu.jpgA pályázatot a Lovasok.hu támogatja! Támogatásuk számomra fontos, mert azt mutatja, hogy érthető a pályázatnak az a célja is, hogy többen és többen legyenek azok, akik nem csak kivesznek, hanem hozzá is tesznek közös kultúránkhoz! (Megjegyzem a Lovasok.hu a pályázattól függetlenül a magyar lovaskultúra egyik legkomolyabb művelője!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr25453224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása