Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Mesterek hétvégéje

2014. augusztus 04. 07:59 - patkószeg

10363700_712487962140931_8174410012559750364_n.jpg

A hétvégén Wolfgang Krische volt lovas mesterem, Sabine Oettel vendége.

Wolfgang Kriscke a bukeburgi magasiskola vezetője. Személyében a kortárs lovasmesterek legnagyobbjai közül, egy rendkívül közvetlen lovasemberrel ismerkedhettem meg. Természetességén, pozitív lelkületén keresztül könnyen megérthető, hogy a magasiskola feladatai, legyen szó akár az iskolajámódokról (piaffe, passage, terre a terre, stb.), vagy az iskolafeladatokró (perdülés, repulon, stb.), vagy akár az iskolaugrásokról, valójában milyen egyszerű feladatok, azokat a lovak milyen örömmel ajánlják lovasaiknak. Munkája során világos volt, hogy a legmagasabb feladatok is bárki számára elérhetőek, az iskolalovaglás az igényes szabadidőlovasok stílusa!

Az alábbi videó Wolfgang Krischke, illetve a bukeburgi magasikola munkáját mutatja. A film nézése közben is azon gondolkodjon mindenki, hogy lát-e olyan feladatot, amire a saját lova képtelen lenne és hogy azokat milyen egyszerűen is végre lehet hajtani! A lovaglás egyszerű! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr646571781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása