Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Másnak esélye sem volt!

2010. április 26. 22:07 - patkószeg

Willam Fox-Pitt megnyerte a Rolex Kentucky négycsillagos military versenyt, a Grand Slam első állomását! A díjlovas teszt megnyerése után a második napon hibátlanul teljesítette a terepversenyt, a harmadik napon pedig a díjugratást. A többieknek esélyt sem adott. Pedig WFP-nek ez volt a hatodik kísérlete a lexingtoni verseny megnyerésére és az előzetes hírek szerint nem számított arra, hogy pont Cool Mountainnal sikerül. Sőt győzelmi ünnepén, mikor megemlékezett a versenyen súlyos balesetet szenvedett társáról, a szintén brit Oliver Townedről, elmondta, hogy várakozása szerint neki kellett volna hazavinnie Nagy-Britanniába a győzelmi serleget. Cool Mountain igazi klasszisként fejezte be a versenyt, nagy reményekre sarkallva WFP-et az őszi Lovas Világjátékok kapcsán.

A képen William Fox-Pitt látható Cool Mountain nevű lován (http://www.bramham-horse.co.uk/images/uploaded-files/images/W%20Fox-Pitt%20Sonate%20V%20sm.jpg)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr241954124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása