Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Együtt, egy helyen a szakági bajnokságokat!

2010. november 22. 22:08 - patkószeg

Mennyivel izgalmasabb lenne!

Mennyivel nagyobb esemény lenne!

Mennyivel nagyobbat „durranna”!

HA A LOVAGLÁS SZAKÁGI BAJNOKSÁGAIT EGYÜTT, EGY HELYEN RENDEZNÉK.

Kell ezt sokat magyaráznom? Azt hiszem, nem. Egészen különös hangulata volt annak idején már csupán annak is, hogy a díjugratók és díjlovasok bajnokságát egyszerre rendezték. Miért ne lehetne mindezt megismételni, sőt a többi szakág bajnokságával megfejelni?

Persze nagyobb szervezési erőfeszítéseket igényelne egy ilyen esemény. Persze igen kevés hely lenne alkalmas. Persze összefogást igényelne a sportág szakági vezetőitől.

De a fokozott érdeklődés nem lenne kétséges. A versenyeket igen nagy nézőszám mellett lehetne rendezni. A bajnoki címek presztízse vitathatatlanul növekedne, és maguknak a résztvevőknek is varázslatos élményben lenne részük.

Az pedig, hogy a lovassport legjobb művelői saját versenyeik szünetében megismerhetnék a társszakágak kiválóságainak munkáját, az egész szakmát megújíthatná.

Szóval: együtt, egy helyen a szakági bajnokságokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr62466705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása