Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Huszadik munkanap Alexanderrel

2013. január 29. 15:14 - patkószeg

Alexander január elején érkezett a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovardába. Megjelenése méltóságteljes volt, egyből letette a névjegyét, az egész istállóval közölte, hogy itt van. Még kislányom is csak suttogva próbálta menteni kiskutyáját! Alexander 0:40-től kezdi igazán mutatni csődör mivoltát!

Ma volt a huszadik munkanapja: Alexander alakul mint púpos gyerek a prés alatt. A vad csődör megjuhászodott, teljes figyelemmel teljesíteni akar.

P.s.: Azért a korrektség kedvéért meg kell jegyezni, hogy az első videó az új helyen, közvetlen azután készült, hogy a fiatal csődört a hosszú szállítás után gazdája, Lomniczi Péter levette a lószállítóról. Minden nap szeretettel gondolok Kövy Gergőre, Alexander lovasára, akinek a munkája nélkül fele ilyen gyorsan sem haladnék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr725051163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása