Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Rolex Kentucky: WFP hazavágja a jenkiket?

2010. április 24. 19:20 - patkószeg

Az első két nap után William Fox-Pitt vezet Cool Mountain nevű lovával a Rolex Kentucky military versenyen. Kiváló díjlovaglással már az első napon élre állt. A legjobb eredményt annak ellenére érte el, hogy a H-nál ülő Ulrich Schmitz  csupán negyedik helyre értékelte teljesítményét! A bíró neve ne tévesszen meg senkit, Mr. Schimitz egyesült államokbeli. Valószínűleg otthon hagyta szemüvegét, mert még a végén ötödik helyet elérő Becky Holdert is jobbnak látta WFP-nél. Becky, Courageous Comet nevű lovával persze véletlenül szintén amerikai.

Summa summarum, a második versenynapra az első helyen forduló WFP akadályhiba nélkül, alapidőn belül teljesítette a terepversenyt, és tartja első helyezését a befejező szám előtt!

A díjlovaglás után két versenyző lépett vissza. A terepversenyt hárman adták fel, köztük Leslie Law, a puccos nevű Fleeceworks Mystère Du Val-lal, öt versenyzőt kizártak. A tereppályát így 62 lovas teljesítette, közülük 53-an akadályhiba, 15-en akadály és időhiba nélkül!

WFP előnye 2,0 hibapont a második, 2,4 hibapont a harmadik helyezettel szemben.

A képen William Fox-Pitt látható Cool Mountain nevű lován (http://www.bramham-horse.co.uk/images/uploaded-files/images/W%20Fox-Pitt%20Sonate%20V%20sm.jpg)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr591948532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása