Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Használd a cimkefelhőt!

2013. december 29. 09:01 - patkószeg

(Bár az év összefoglalásaként pár napja már köszönetemet fejeztem ki minden olvasómnak, azt az alábbiakkal szeretném kiegészíteni: A 2013. évben a Zabla és Kengyel 180 bejegyzése a különböző megjelenési csatornákon mai reggelig 13.552 lájkot kapott. Nem tévedés, számmal is leírom: tizenháromezer ötszázötvekettőt! A blog Facebook page-én trendszerűen az látszik, hogy száz cikkolvasásra három tetszésnyilvánítás esik. (A blogbejegyzések teljes olvasottságát bárki kiszámolhatja, a lájkszámot hárommal el kell osztani és az eredményt százzal meg kell szorozni! Azért az eredményt ideírom, hogy ne kelljen sokat fejben számolni: picit több, mint 450.000! Ez sem tévedés, "csupán" 2.500-as cikkolvasási átlagot jelent!))

A cikkek sok-sok olvasását szeretném még egyszer megköszönni. A felelősséget érzem!

De javaslom is egyben, hogy ne csak az új bejegyzéseket olvassátok, hanem böngésszetek a régiek között is!

Ha problémád van a lovaddal, ha tovább szeretnél lépni a kiképzésben, de ha csak egyszerűen a lovaskultúra, a lókiképzés szakmai háttere érdekel, akkor keresgess a cikkek között! A több száz szakmai cikk között biztosan megtalálod kérdéseidre a választ!

Használd a cimkefelhőt a jobb oldalon a Friss topikok alatt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr875715248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása