Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Lezsák, Győrffy-Villám, Szeicz, Tuska

2015. december 07. 08:31 - patkószeg

„Kaszkadőr vagyok. Hivatásom a bátorság, még papírom is van róla. De őszintén bevallom, Gőblyös Istvánnál bátrabb embert nem nagyon ismerek. Mert óriási bátorság kell ahhoz, hogy valaki szembenézzen a modern sportlovaglás évtizedes dogmává merevedett módszereivel, megkérdőjelezze azokat, és a valódi hagyománytisztelet nevében rég elfeledett mesterek tanításait keltse új életre a lovasok és lovaik hasznára és örömére.”

Lezsák Levente kaszkadőr, lókiképző

 

„Gőblyös István könyve egy nagy tapasztalattal rendelkező, igényes lovas gondolatait adja közre. Legfőbb értéke az ismert lovagláselméleti fogalmak részbeni újraértelmezése, illetve a csaknem elfeledett magyar klasszikus iskola felidézése, amely a hivatalos versenysport híveinek is tanulságos lehet.”

Győrffy-Villám András szakíró, lovasedző

 

„A lovaglást rosszul is nagyon nehéz csinálni, művészi szinten pedig elméleti és gyakorlati tudás nélkül elképzelhetetlen. A könyvet ajánlom minden lovat és lovassportot szerető embernek.”

Szeicz Erika magyar bajnok

  

„Ez a könyv a kezdő, a haladó és a profi lovas támasza, segítsége és sorvezetője. Nem szórakoztató ponyva, hanem mély, letisztult gondolatokat és következtetéseket tartalmazó tankönyv. Mindenkinek ajánlom, hogy elérhető helyen tartsa, mert sokszor fogja elővenni!”

Tuska Pál többszörös magyar bajnok, olimpikon

Rendelés: www.goblyos.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr878145262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása