Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Neked is döntened kell!

2016. május 23. 06:12 - patkószeg

mraz_edina_ximg_7936_masolat.jpg

Kétfajta lovas van. Az egyik az, amelyik lovát valamilyen célra használja: kompenzálni, bizonyítani akar segítségével, netalán a sikert, a közmegbecsülést keresi. A másik fajta az, amelyik egyszerűen nem tud ló nélkül meglenni, azt társának, családtagjának tekinti él-hal érte, lovával a legteljesebb egybeforrást keresi.

Az egyik nem riad vissza semmitől: drogoktól (fájdalomcsillapítók, vagy fájdalomnövelő szerek, teljesítményfokozók gátlástalan használata), megengedhetetlen kiképzési módszerek és eszközök alkalmazásától. A másik számára mindez elképzelhetetlen.

Nyári egyhetes lovasakadémia! Ne feledkezz el jelentkezni! A részleteket ide kattintva olvashatod!

Az egyik keresi a kiugró tehetségű lovat és nem okoz neki gondot a más által kiképzett lovon "sikereket" elérni, sőt keresi az eredményhez vezető legrövidebb, sokszor munka nélküli utat, mindezért akár fizetni is hajlandó. A másik számára mindez elképzelhetetlen, magában a munkában, a közös együttlétben leli örömét.

Minden lovasnak döntenie kell arról, hogy melyik kategóriába tartozik - mert megkerülhetetlen.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr988739708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása