Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Második csütörtökön lesz az Első Csütörtök!

2016. május 31. 07:54 - patkószeg

uvegora.jpgAz Első Csütörtök kivételesen június 9-én kerül megrendezésre. Az Első Csütörtök eseményen a "normál" napi munkát lehet megtekinteni, amit természetesen kommentálok, hogy a látottak könnyen érthetőek legyenek. Az eseményen Zitával és Zazie-val dolgozom, valamint a két gyakornokkal, illetve lovaikkal végzett munkámat lehet megnézni.

Az Első Csütörtök kivételesen június 9-én kerül megrendezésre, mert 2-án ismét Sabine Oettelhez indulok vizsgázni. Annak érdekében, hogy az Első Csütörtök mégiscsak az első csütörtökön kerüljön megrendezésre, az indulás reggelén, kevéssel 7 óra előtt megállítom az órákat a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovardában és csak jövő csütörtökön 9-én indítom el!

Az eseményen beszámolok a Sabine Oettelnél látottak és hallottakról. Mindenkit szeretettel várok 18:00-tól, belépő 2.000 Ft.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr988762012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása