Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Díszvendégek a Szentivánéji Piaffe Show-n: Senior Lovasok Egyesülete a Magyar Lovas Sportokért

2016. június 20. 15:01 - patkószeg

szeplaki_pal_reiter_revue_vagott_640x480.jpg

A lovaglás, a lókiképzés nem pusztán technikai sport. Minőségi műveléséhez bizonyos emberi érettség is szükséges. Maximilan Weyrother mondása, hogy olyan lovas mestert, akinek nem őszült meg a haja, még senki sem látott. A lovak között megélt élettapasztalat ezért megkerültetetlen a fiatalabb lovas generációk számára.

Ne feledkezzetek meg a csütörtöki (2016. június 23. 18:00) Szentivánéji Piaffe Show-ról! Az esemény nemzeti lókiképzésünk ünnepe. Az est programjának részleteit ide kattintva olvashatod. Részvételed kérlek jelezd!

A Szentivánéji Piaffe Show díszvendégei a múlt ősszel alakult Senior Lovasok Egyesületének tagjai. (Wagenhofferné Magyar Ágnes, Sallay Sándor, Győrffy-Villám András, Barna Tamás, Bánfi Miklós, Dr. Gábriss Krisztina, Dr. Hecker Walter, Horváth József, Iby Zoltán, Kunos Attila, Molnár Tamás, Némedi István, Szakoly András, Széplaki Pál, Tuska Pál és Prutkay Zoltán, Varró József) Az est különleges eseménye lesz Széplak Pál ünnepi köszöntése mesteredzővé való kinevezése alkalmából. Szeretettel várom az egyesület tagjainak barátait és tisztelőit azért is, hogy a rendezvényen közösen ünnepeljük szenior barátainkat, kimutassuk, hogy számunkra a tudás generációról generációra való átadása kulcskérdés.

A fenti képen Széplaki Pál látható a müncheni olimpián.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr168825064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása