Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Jövőre két lovas mester is meglátogat!

2019. szeptember 04. 07:36 - patkószeg

391068_10201047011407375_1469341795_n.jpgKészüljetek!

Jövőre két mester is ellátogat hétvégi kurzust tartandó a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovardába: az év elején Christofer Dahlgren (február 29 - március 1), szökőnapon érkezik, az év második felében pedig Michelle Wolf (szeptember 19 - 20) lesz nálunk.

Christofer Dahlgrent, az Academic Art of Riding lovas mesterét nem kell bemutatnom. Három éve jár hozzánk, nem csak kiváló lovas, de pedagógiai képessége is átlagon felüli. Közvetlen stílussal, egyszerűen tud a legösszetettebb lovas fogalmakról is beszélni, a szakma fogásait tanítványainak átadni.

Michelle Wolf először tesz látogatást Magyarországon. Michelle rendkívül közvetlen, emberileg is azonnal megszerethető személyiség, a Bent Branderup által vezetett lovasakadémia lovastanára, az akadémia főszervezője.

Az akadémián lovagvizsgával, piaffe és levade vizsgával rendelkezik. A fotón levade feladatot hajt végre jobb hajlíásban.

Mindkét eseményen nem csak gyakorlati edzésekre, hanem elméleti előadásokra is sor kerül. Christofer hat, Michelle nyolc lovassal fog dolgozni. Az események látogatók számára nyitottak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr6715039042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása