Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Salinero megsérült!

2010. április 25. 08:23 - patkószeg

Az 1994-es születésű sötétpej herélt marjának jobb oldala megdagadt és fáj, így előre láthatóan a következő három héten kiesik a munkából. Lovasa, Anky van Grunsven úgy véli, hogy Salinero sérülése a boxában hempergés közben keletkezett. A sérülés nem túlságosan komoly, de jelenleg nyergelni nem lehet. A sérülés valószínűleg nem zavarja meg a Kentuckyban megrendezendő Lovas Világjátékokra történő felkészülést.

Salinero a díjlovaglás legutóbbi két olimpiájának egyéni győztese. Jelenlegi teljes neve IPS Salinero, korábban Keltec Salinero, előtte Gestion Salinero. Tulajdonosa Anky van Grunsven. Apja Salineri, anyai apja Lungau, hannoveri fajta. Jegyei: csillag, széles orrfolt, mind a négy lábán csüdben kesely.

A képen Salinero lovasával Anky van Grunsvennel (http://www.dressagedirect.com/uploads/images/n6DClA3xj8F9FPFiqam3Iw/Anky_van_Grunsven_and_Salinero.jpg)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr601949400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása