Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Ma kezdődik: Mitsubishi Badminton

2010. április 29. 12:41 - patkószeg

Magyar idő szerint délután 5 órakor, az állatorvosi vizsgával kezdődik a Mitsubishi Badminton, az év egyik legnehezebb military versenye. Míg a múlt héten megrendezett Rolex Kentuckyn szinte alig vettek részt külföldi versenyzők (igazi a versenyt pont a brit William Fox-Pitt nyerte), addig a badmintoni rajthoz a nagyszámú brit résztvevő mellé ausztrál, belga, kínai (!), francia, német, ír, olasz, litván, új-zélandi, portugál és dél-amerikai versenyzők sorakoznak föl.

A lexingtoni győztes, William Fox-Pitt előreláthatólag három lóval indul (Igalgo, Macchiato, Seacookie).

A verseny Beaufort hercegének kastélyparkjában kerül megrendezésre, a verseny elnöke a herceg maga.

Tavaly a díjlovaglást Emily Baldwin nyerte Drivetime nyergében, majdnem 72%-os teljesítménnyel, de a három nap végeztével Oliver Townend szerezte meg az első helyezést, régi álmát beteljesítve ezzel. Oliver, lexintoni bukása miatt nem tud indulni most hétvégén, a címvédés biztosan elmarad.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr351961703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása