Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Dóra és Szilvi ismét ott volt!

2010. május 03. 13:03 - patkószeg

Hétvégén Sóskúton rendezték a Pest Megyei Díjlovagló Bajnokság aktuális fordulóját. Tilly Dóra Emma, a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovarda lovasa (www.goblyos.hu) ismét A osztályban indult No Limit nevű lovával. A versenyszámban Hansághy Péter és Szűcs-Gáspár Kinga bíráskodott.

Dóra, bár csak néhány hónapja „feküdt rá” igazán a díjlovaglásra, igen szoros versenyben harmadik lett a 15 fős mezőnyből. A versenyszámban az első helyre holtverseny alakult ki, Dóra a két első helyezettől csupán 0.2 százalékra (!) maradt le!

Csak a lovasszerencse hiányzott, és ismét nyerhetett volna!

A fénykép No Limittel nem a legjobb minőségű, de az eredmények javulásával a részletek egyre jobban tisztázódnak. Értse mindenki úgy, ahogyan akakrja. Hajrá Dóri!

A lovarda másik lovasa Simon Szilvia is starthoz állt. Aiso ismét remekelt, csaknem 65 százalékkal nyerte az Intermediaire I. versenyszámot! Aiso a hétvégén duplán teljesített, a vasárnapi verseny előtt szombaton Fejér megyében tartott bemutatót nagydíjas feladatokból. Siker itt, siker ott, Aiso gazdája Kardos György büszke lehet lovára!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr561971019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása