Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Csík Andor

2023. március 01. 07:13 - kszpp

329099696_1184825585735383_7011306928375026051_n.jpgCsík Andor, tanítványom, lovastársam, barátom, sikeresen teljesítette a dán magasiskola, az Academic Art of Riding felvételi tesztjét.

A tesztek során bizonyságot kellett tennie földről és nyeregből is arról, hogy lovas tudása a tagság kívánalmaknak megfelelő: az összes hosszhajlítást be kellett mutatnia (hajlítottan egyenes helyzetet, vállat be, farat be, farat ki, féloldalazást, perdülést, mégpedig mindkét kézre, lépésben és ügetésben), bizonyítva ezzel kommunikációs képességét és szaktudását. Mindezen túlmenően futószárazásból is vizsgázni kellett a felvételi vizsgák során.

Andor ,hihetetlen tehetségével és motivációjával, rengeteg munkájával rászolgált az elismerésre. Teljesítményéhez szívből gratulálok. Együtt fogunk megjelenni augusztus első hétvégéjén az akadémia éves közgyűlésén, ahol Andort hivatalosan is bemutatják az akadémia közösségének és ahol nevét ünnepélyesen bejegyzik a magasiskola nagykönyvébe.

Eredménye mindenki számára adjon motivációt és megerősítést!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr9818061100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása