Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Egy sima, egy fordított!

2010. május 07. 23:33 - patkószeg

Csilla ma este helyre rakta a lelkem. Mert a lovasedzők lelkivilága sem egyszerű. Ugyan úgy vannak mélypontjai, mint a lovasoknak. Bár az eszemmel tudom, hogy a formaingadozás a sportoló életének természetes velejárója, a mélypontokat mégis nehéz megélni nem csak lovon ülve, hanem edzőként is. Szinti a hét elején egészen kiváló formát mutatott, végre előre tudtunk lépni. Júnóval a cél őszre a középosztály. A hét második fele azonban kritikán alulira sikerült. Szinte lelki beteg lettem. (Fordított)

Ma este Csilla hívott. Szerdán ültem a lován, csütörtökön és ma ismét ő lovagolta Madit, mindkétszer a „mennyekben volt” az érzéstől, amit kapott. (Ezért hívott.) Holnap ismét fel kell ülnöm, szeretné látni, hogy kell az elemcserét végrehajtani. Hát megmutatom! Utána kicsi pályát lovagol Csilla, reszeljük a lovat a Széchenyi emlékversenyre. (Sima)

Ilyen az élet: egy sima, egy fordított!

Ugyan ez volt a másik párossal is: Tünde a hét elején egész komolyan virított. (Sima) Lili, bár edzést beszéltünk meg, elfelejtett ma „kitalálni” a lovardába. (Fordított)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr481982956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása