Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

"Örvendetes hír"

2016. június 29. 14:21 - patkószeg

"Örvendetes hír, hogy a Szakbizottság és a Bírók között megállapodás született: Az SZB felfüggeszti a jelenlegi Magyar díjlovagló versenybírókra vonatkozó szabályozás (19/2016, 2016.05.19.) alkalmazását, mindaddig, amíg a bírók közössége és az SZB el nem készíti az új bírói szabályzatot. A bírók részéről elkészítendő szabályozási javaslat tervezett határideje 2016. július 18. Amint az új szabályzat elkészül a SZB jelenlegit visszavonja és az újat lépteti hatályba." (Forrás: Magyar Lovas Szövetség Díjlovagló Szakág honlapja)

Mi az örvendetes ebben a hírben? Az, hogy a több százezer forintért elkészült kemény hét (!) oldalas szabályzatot alig egy hónap után a sutba dobták? Nem megállapodás született a Szakbizottság és a Bírók között, hanem nyílt lett a háború, a marakodás. Szomorú, mert tavasszal a tisztújításon nem erről volt szó. Egy, az élet más területein kiváló, de a lovaglás szempontjából teljesen kívülálló köpte a markát és ígérte a rendet. Pajzsra emelték. Most pedig nyíltan is megkezdődött a hintáztatása. Igaz, a körülállók az előzővel is ezt tették...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr808854374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása