Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Az igényes lovas: dr. Nagy Sándor piaffe-ja

2017. augusztus 09. 14:18 - patkószeg

Dr. Nagy Sándorral harmadik éve dolgozom együtt. Lovával, Kokóval, nem csak hogy eljutott a piaffe feladat végrehajtásáig, de néhány hete vizsgát is tett. Munkáját az alábbi videó mutatja.

A szakma, valamint a ló iránti kellő alázattal, elkötelezettséggel és igényességgel bárki (!) képes lovának megtanítani a díjlovaglás csúcsfeladatát: a piaffe-ot. A piaffe, mint az ügetés iskolajármódja a lókiképzés komolyabb részének alapfeladata - a passage, a vágta iskolajármódjainak és a levade megkerülhetetlen előfeladata. Segítségével végletesen összeszedhetővé válik a ló.

A felvételből mindenki merítsen motivációt napi munkájához, amihez ezúton is mindenkinek sok erőt és egészséget kívánok. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr2512730802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása