Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Hát, izgalmas lesz a bajnokság!

2019. szeptember 14. 07:18 - patkószeg

Tegnap megkezdődött a Magyar Díjlovagló Bajnokság. A bajnoki kategóriában az eredmények érdekesen alakultak. Az alábbi táblázat azt mutatja, hogy a bírók hanyadik helyre és hány százalékkal értékelték a lovasok teljesítményét. Szeicz Era például kapott hideget és meleget, volt olyan bíró, aki a legjobbnak, volt olyan aki a legrosszabbnak minősítette. De Nébel Viktória sem panaszkodhat. Gondolom volt mit beszélgetniük a bíróknak az esti vacsoránál. A két osztrák bíró a külföldön versenyző és az idei európabajnokságot megjárt Schmidt Anitát és a fiatal Jom Tov Jázmint látta elöl, őket a magyar bírók hazavágták, a magyaroknak Szeicz Erika tetszett a legjobban, a szolovénnak pedig Ács.

Évekig versenyeztem a kategóriában, majd pontoztam a felnőtt bajnokságot, de ilyet még nem láttam - itt még akármi is lehet. Ács Róbert mellett a rutinja szól. Be kell vallanom, hogy szívem Erikához és Csabához húz, de Anita idei teljesítménye nagyon meggyőző. Azonban az is tetszene, ha az ifi versenyző, Jázmin lenne a bajnok. :)

Utóirat: Azért jó lenne, ha a bírók konszenzusra jutnának, van még két napjuk...

ke_pernyo_foto_2019-09-14_6_47_35.png

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr2715084512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása