Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Zita lovam első versenye

2010. április 16. 09:05 - patkószeg

Az első versenyen persze bolondot csinált belőlem, illetve Szintiából. A képeket - bár Szinti már rég kirakta facebookos lapjára - csak most tudom megosztani mindenkivel! Zita, az ugri-bugrizás mesterfokát mutatta be mindkettőnkkel. A velem készült képen nem hosszhajlítás látható, a félreértések elkerülése végett! A fénykép elkészülte utáni pillanatban is valami nagy bakugrás készült. Büszke nem vagyok a dologra, de a történtek talán nem tekinthetők abnormálisnak. A versenyeredmény persze siralmas lett.

De mindez tavaly volt! Idén ismét megpróbáljuk. Már nem A osztályban, hanem L-ben és talán év végén M-ben. Mindenki kapaszkodjon!

Zita mára könnyed lett, minden jármódban látványos iramváltásokra képes, ügetésben minden hosszhajlítást (vállat be, vállat ki, farat be, farat ki, oldaljárás) végrehajt, mindíg négy lábon áll meg, stb., stb. Szóval minden áldott nap élmény lovagolni. Ma is már várom a nyergelést!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr161925636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása