Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Rolex Kentucky

2010. április 21. 13:31 - patkószeg

Ahogyan az szokásos, április utolsó hetének szerdáján, azaz ma, az állatorvosi vizsgával megkezdődik a világ talán legnehezebb military versenye, a lexingtoni négycsillagos Rolex Kentucky. A versenyre 72 nevezés érkezett, ebből csupán 17 páros érkezett külföldről. Ki tudja, talán most nagyobb esélye lesz a hazaiaknak, mint legutóbb.

Nem lesz jelen sem a tavalyi győztes, az ausztrál Lucinda Fredericks, sem a második helyezett, brit Bettina Hoy. Viszont a hazai Bruce O. Davidson Jr., a 2009. év harmadik helyezettje, ugyan más lovon, de benevezett a versenyre. Lova Titanium, 2001-es születésű herélt angol telivér.

Az elmúlt esztendőben a győzelemhez 32,3 hibapontos díjlovaglás, hibátlan terep, és ugró teljesítmény volt szükséges. (Foto: equestriannews.com)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr201939790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása