Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

1 ló, 2 cica, 4 kutya!

2010. május 07. 23:56 - patkószeg

Cili és Zita ezekért az állatokért szereti a lovardánkat. Tegnap a kutyáké volt a főszerep. Pontosabban Fruzsié. Fruzsi hathetes, mamája folyamatosan a fedett lovarda lambrinja mögé rejti. A két kislány mégis csak előcsalogatta valahogyan Fruzsit. Hosszas munka volt ugyan, de sikerült. Persze utána egész délután a kis puli ölebbé változott, ki sem került a kezeik közül.

Az este és ma reggel több ízben megtartott elbeszélések alapján mindenki okulására arról tudok blogom tisztelt olvasóinak beszámolni, hogy a hadművelet három szakaszból állt:

   1. A kiskutya helyének feltalálása a lambrin mögött: Kopogtatás és Fruzsi nyüszögésének hallgatgatása.
   2. Megközelítés: Járat ásása a lambrin alatt.
   3. A kiskutya kicsalogatása: szépszóval, simogatással.

Fruzsi ma reggelre ismét a lambrin mögé került, a következő napokban (míg kislányaim ismét ki nem jönnek a lovardába) valószínűleg nem is kerül elő.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr781982987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása