Zabla & Kengyel

Dr. Gőblyös István lovakról, lovasoknak

Mindenkinek, akit illet ;)

2018. október 31. 16:00 - patkószeg

1. Mindenekelőtt szeretném kifejezni azt, hogy, ha valakit megbántottam bejegyzéseimmel, kommentjeimmel attól elnézést kérek - nem állt szándékomban.

2. A közismert polémia túlhaladt azon a ponton, ami bármilyen módon is segíthené nemzeti lovaskultúránkat, a lószerető emberek érdekeit.

3. A felvetett megoldással szakmailag nem tudok azonosulni, nem ezt tanultam, nem ezt diktálja a szívem, nem értek hozzá, bár tudom, hogy vannak akik ezt az utat választják a fiatal ló kiképzése során. A felvetés vállalása teljes mértékben szembe menne mindazzal, amit képviselek, amit tanítványaimnak oktatok, ezért azt elfogadni nem áll módomban.

4. Ha valaki jelenlegi tudásomra kíváncsi, annak nyitva áll Akadémiám, vagy meglátogathat lovardámban rendezett szakmai napokon.

5. A magyar lovaskultúra erősítése érdekében továbbra is minden fórumot, mindenlehetőséget megragadok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zablaeskengyel.blog.hu/api/trackback/id/tr5014336321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása